Ihre Browserversion ist veraltet. Wir empfehlen, Ihren Browser auf die neueste Version zu aktualisieren.

 

55 jaar pioniersgeest en praktijk ontwerpbureau | projectleider

330 grote projecten sinds 1962 architectuur in glas en metaal

 

Wij kunnen voor alle gevallen uw gevelplanner en ingenieursbureau zijn.

Gevelplanning, ramen & geveltechniek, staalconstructie, metaalconstructie, glasconstructie

Aanbesteding & service, betrouwbaar, teamgericht, bekwaam, loyaal

Gevelconcepten | Constructies van staal, hout, beton met creatieve gevelbekleding glazen daken | Selecties voor scheepsbouw

 

1962 - 2017, dat is 55 jaar in dienst van architecten, bedrijven en particulieren. Meer dan 300 projecten die tot nu toe zijn uitgevoerd, getuigen van de geselecteerde materialen, de tijdige voltooiing en de grote flexibiliteit van het JM-team. De afdeling InterConstruction staat voor individueel advies | ontwerpen op maat professionele CAD-projectplanning | Animaties | Monsterplanten | Gespecialiseerd bouwmanagement. In 2014 is het verzorgingsgebied nieuw leven ingeblazen en ondergebracht bij SeaAirCompany.

InterConstruction stelt zijn ondernemende pioniersgeest en zijn prestatiepotentieel beschikbaar voor de volgende generatie, nadat tal van bouwautoriteiten, bouwbedrijven, architecten en industriële bedrijven de wens hebben uitgesproken voor advies, projectmanagement in alle branches en disciplines en holistisch.

Als plan- en uitvoerder voor grote projecten zijn wij uw deskundige partner in de bouw. Dit geeft u als opdrachtgever de zekerheid en de schat aan ervaring die u nodig heeft om uw projecten praktijkgericht te plannen en uit te voeren.

De SeaAirCompany is vandaag de professionele adviseur en afdelingscoördinator voor bekende corporaties, bedrijven en architectenbureaus. Het internationale competentieteam voor veeleisende grootschalige projecten geeft complexe projecten gefundeerde vooruitzichten en praktijk.

We ontvangen graag vragen per e-mail: info [a] interconstruction.de

 

Gevelplanning

Glasgevels, glasdaken, plaatstalen gevels, aluminium gevels, geveladvies, staalconstructies en speciale constructies behoren tot het standaard assortiment van InterConstruction. Zoals onze technici van InterConstruction Stahlbau- | Metalen constructie | Wij voeren al decennia lang zelfstandig glasconstructies uit, hebben praktijkervaring en knowhow om alle werkzaamheden routinematig uit te voeren. De praktische geschiktheid van de constructies geeft u de zekerheid die een snelle implementatie in de werkplaats en op de bouwplaats mogelijk maakt. We plannen alle merken b.v. Schüco, Hueck, Heroal, Wicona en speciale ontwerpen tot en met serieproductie.

 

Werkvoorbereiding

Wij bieden u uitgebreide maatregelen ter werkvoorbereiding. Of het nu gaat om stuklijsten, DXF-knabbelbestanden, ladingslijsten of andere werkpapieren, InterConstruction ondersteunt uw bedrijf volledig.

Projectmanagement: InterConstruction heeft meer dan 50 jaar ervaring in de staal-, metaal- en glasbouwsector. We brengen deze ervaring naar uw team. Wij voeren uw bestelling uit in een acceptabele staat en met economische voorzichtigheid. Dit geeft hen de vrijheid om hun bedrijf creatief te leiden.

 

Architect dienst

Advies bij de keuze van constructies

Objectgerelateerde speciale constructies / speciale profielen

Uitwerking van de belangrijkste details

Inschrijvingen | Bijstand bij gunning van het contract

Gespecialiseerde coördinator vastgoedbouw

Vastgoedbeheer / bouwmanagement voor grote projecten

 

Expert & taxateur

Lid van de federale vereniging van Duitse experts en specialisten e.V.

Expert en expert voor bouwplanning en constructie van gebouwen

Expert en expert voor gevels, ramen en deuren voor de bouw en scheepsbouw

Expert en expert voor eventmanagement

TÜV-Nord gecertificeerde eventmanager met bekwaamheidsbewijs analoog aan projectmanagement

 

 

 

Service als expert

Behoud van bewijs

Verdediging tegen gevaar in standaardsituaties

Gespecialiseerde coördinator voor snelle reparatie van structurele schade

Gespecialiseerde coördinator voor defectvrije bouwinspecties

Evaluaties in constructie en contracten

Minnelijke overeenkomsten voor of tijdens een gerechtelijke procedure

 

Als expert en taxateur voor architectuur in glas + metaal bouwplanning en constructie in bouwconstructie, constructies voor bouw en scheepsbouw, gevel-deur-raam, sta ik landelijk en in de Europese economische ruimte tot uw beschikking.